Search

“Wij bezingen liefde en verdraagzaamheid”

gedichtendag

Vlassenbroek – ‘Met zingen is de liefde begonnen’ is dit jaar het thema van de jaarlijkse Gedichtendag. “Als dat geen mooie slogan is in tijden van terreur en onverdraagzaamheid. De vrienden van kunstentaverne De Kleine Notelaar in Vlassenbroek verwerpen deze twee boze woorden. Zij bezingen liefde en verdraagzaamheid tot het de hoogste toren overstijgt”, aldus auteur Patricia De Landtsheer.

“Wie in liefde en vriendschap gelooft, komt zondag 1 februari om 15 uur bij ons langs. U kan er genieten van een warme portie sfeer en gezelligheid, een vrij podium met een poëtisch woord en magische klanken. De voorstelling van een bloemlezing en zoveel meer. Wij ontvangen wel enkel vredelievende mensen, geen onruststokers. Van harte welkom. Men zegge het voort.”

Gedichtendag is hét poëziefeest van Vlaanderen. Poëzieliefhebbers organiseren die dag een grote diversiteit aan eigen poëzieactiviteiten en ook de media klinken die dag een stuk poëtischer. Sinds januari 2013 is Gedichtendag ook de start van de Poëzieweek. Voor de enorme hoeveelheid optredens, publicaties, poëzieprijzen, programma’s en -activiteiten is één dag inmiddels simpelweg veel te kort!

Afspraak alvast op 1 februari om 15 uur in De Kleine Notelaar, Vlassenbroek 222 in Vlassenbroek.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie