Bezoek de bib en ontvang een warm dekentje

bib

Dendermonde – De Leesdijk, het samenwerkingsverband van negen bibliotheken in regio Dendermonde, brengt de warmte bij je thuis! Verzamel tien stempels en je krijgt een lekker warm fleece dekentje. Stempels verzamelen is eenvoudig. Een bezoekje aan de bib is al voldoende. Opgelet: je krijgt maximaal 1 stempel per dag.

Een volle kaart kan je in de bib ruilen tegen een exclusief Leesdijk fleece deken. Deze zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Meer informatie en stempelkaarten zijn te verkrijgen in de plaatselijke Leesdijkbib.

Meer informatie: bibliotheek@dendermonde.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord