Search

Oude huisvuilzakken zonder sticker beschouwd als sluikstorten

afval

Dendermonde – De stad wijst er in een mededeling op dat wie oude huisvuilzakken zonder sticker aanbiedt een boete krijgt. De sticker zijn een gevolg van de recente prijsverhoging van huisvuilzakken.

“Zo krijgt iedereen de kans om alle reeds aangekochte zakken nog te gebruiken. Zakken zonder sticker worden niet meegenomen door de ophaaldiensten”, aldus de stad.

“Helaas blijven er her en der zakken zonder sticker staan. Dit ontsiert niet alleen het straatbeeld, maar zorgt ook voor overlast. Volgens het politiereglement moeten zakken correct aangeboden worden en mogen ze niet langer dan 24 uur buiten blijven staan voor ophaling.”

De politie gaat de komende dagen optreden tegen inbreuken. “Zakken zonder sticker zullen onderzocht worden om zo de sluikstorters op te sporen. Sluikstorters krijgen de rekening gepresenteerd! Dit kan al gauw oplopen tot 350 euro! Indien uw zak bleef staan, neem deze dan terug binnen en biedt deze bij de volgende ophaling opnieuw aan voorzien van een sticker.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie