Hero Construct zamelde geld in voor vzw Eindelijk

hero construct

hero construct
Baasrode – Op 21 november verhuisde Hero Construct van Buggenhout naar Baasrode. “Bij de opening van onze nieuwe kantoren vroegen we de klassieke bloemen te vervangen door een schenking aan vzw Eindelijk”, aldus Jelle Van Hoeymissen van Hero Construct. “Op deze manier schonken wij op 17 februari een cheque van 7.675 euro integraal aan de Buggenhoutse vzw. Zo helpen wij het dagcentrum voor mensen met een niet-aangeboren hersenletsel met hun uitbreiding voor 17 rolstoel aangepaste appartementen. Hierbij willen we en vzw Eindelijk, alle schenkers nogmaals van harte bedanken!”

Over Hero Construct

Hero Construct werd opgericht in 1995 door de heer Roger De Vriendt, die toen reeds een tiental jaar vakkennis had opgedaan in de bouwsector. Enkele jaren later kwam zijn echtgenote Daisy Durinck in de zaak. Wat begon als een kleine zaak is sedertdien uitgegroeid tot een moderne en dynamische onderneming met een familiaal karakter. Ons werkterrein situeert zich voornamelijk in de driehoek Antwerpen – Brussel – Gent.

Bron: www.heroconstruct.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord