Vlaams Wushu Instituut opnieuw succesvol

vlaams wushu instituut

Dendermonde – De Dendermondse wushuclub ‘Vlaams Wushu Instituut’ – onder leiding van Patrick Van Campenhout – zette het jaar goed in. Tijdens de Open Nederlandse Wushu Kampioenschappen behaalde de club maar liefst 7 medailles, een evenaring van de schitterende prestatie van vorig jaar. De jeugdploeg wist 4 bronzen medailles binnen te rijven en Jelle Vlaeminck wist daar in de volwassenencategorie nog eens 3 medailles bovenop te doen. Delegatieleider Patrick Van Campenhout was uiteraard zeer tevreden: “Ik ben zeer fier op onze ploeg die hier een fantastische prestatie aflevert. Op een kampioenschap met zo’n sterke bezetting is 7 medailles een geweldig resultaat.” Er namen meer dan 200 deelnemers in dit kampioenschap.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord