Mogelijks verkeershinder Hoogveld

stadhuis dendermonde

Dendermonde – Van 15 tot 19 juni 2015 kan er tijdelijk verkeershinder zijn ter hoogte van Vlassenhout en Hoogveld tijdens het scheren van de hagen op het openbaar domein.

“De maanden juni en oktober zijn de uitgelezen maanden om de hagen te scheren. Het scheren van hagen op openbaar domein maakt deel uit van het takenpakket van de groenploegen van de stedelijke technische uitvoeringsdienst”, meldt de stad.

“Concreet gaat dit onder meer over de hagen op de kerkhoven, het stadspark en de hagen langs het Hoogveld en Vlassenhout. Daarnaast worden eveneens de figuurbomen op de middenberm van de Leopold II-laan, in de Brusselsestraat en in het Gildenhof onder handen genomen. De scheerbeurt voor dit voorjaar is ingepland in week 24 en 25.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord