Zoek

Uitzonderlijk weerzien met Erik en Sanne in Lebbeke

erik en sanne

Lebbeke – Erik en Sanne komen 25 jaar na het succes van “Veel te mooi” op 25 oktober voor een exclusief concert naar Lebbeke.

“Door Eriks gezondheidsproblemen stopte het duo in 2012 met optreden. Maar diezelfde Erik vond dat het 25-jarig jubileum van de monsterhit met Sanne niet zomaar vergeten mocht worden. En dus komen er deze herfst enkele intieme concerten onder de noemer ‘Thuis bij de Van Neygens’. Alsof je samen met Erik en Sanne bij de haard zit genieten van een namiddag vol met warme gevoelens en al even hartelijke songs”, aldus organisator Leen Vuyge.

Uiteraard brengen Erik en Sanne hun dochter Maartje mee. Op 25 oktober, de datum van haar twintigste verjaardag, komt de jongste Van Neygen met haar ouders naar cultureel centrum De Biekorf.

“Daar stonden Erik en Sanne in 2012 ook al op het podium, toen voor een uitverkochte zaal van bijna 700 fans die genoten van hun afscheidsconcert. En aangezien Lebbeke niet alleen dicht bij hun échte thuishaven Hamme ligt, maar Erik en Sanne zich in De Biekorf ook waarlijk thuis voelen, wordt het ongetwijfeld een onvergetelijk weerzien”, vertelt Leen Vuyge. Samen met 4 muzikanten brengen de Van Neygens nog eens hun grootste hits, afgewisseld met liedjes uit de twee cd’s die dochter Maartje intussen al uitbracht.

Meer info: www.puella.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie