Zoek

Sneukeltoer gespreid over twee dagen

Dendermonde – Unizo Dendermonde, Horeca Vlaanderen Aalst-Denderstreek en Editie slaan op zaterdag 21
en zondag 22 november opnieuw de handen in elkaar voor een vervolg op de succesvolle Sneukeltoer van vorig jaar. Het concept blijft behouden.

De deelnemers aan de Sneukeltoer wandelen van de ene naar de andere zaak en genieten er van een hapje en/of een drankje aan een zeer schappelijke prijs. “De bedoeling is een culinaire tegenhanger te organiseren voor het zomerse terras- en buitenleven door de consumenten uit te nodigen tot een culinaire wandeling langs meerdere van de 29 deelnemende handels- en horeca zaken, om in het winterse seizoen binnenshuis aan de haard te genieten van een lekker hapje en drankje”, aldus de initiatiefnemers. “Nieuw dit jaar en interessant om weten is ook dat drie zaken in Vlassenbroek samen een volledig menu aanbieden, waarbij de eerste het voorgerecht, de tweede het hoofdgerecht en de derde het dessert aanbiedt. Het gaat om d’Oude Pomp, ‘t Ateljeeken en Huize Geertrui, alle drie gelegen in het pittoreske hart van dit Schelde dorp.”

Ondertussen is er ook interesse om dit succesvolle evenement volgend jaar uit te breiden tot de hele Denderregio. In naam van alle deelnemers, van harte welkom op zaterdag 21 en zondag 22 november!

Klik hier en download het volledige aanbod. (pdf, 120 kb)

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie