Werknemers DDS-Verko winnen Nie Pleuje Trofee

Gent/Dendermonde – De linkse Partij van de Arbeid reikte op 22 januari de “Nie Pleuje Trofee 2015” uit. “De winnaars van dit jaar zijn de werknemers van Ivago en DDS-Verko, twee afvalintercommunales uit respectievelijk Gent en Dendermonde. Zij staakten vorig jaar tegen de werkdruk, de willekeur en het gebrek aan respect. Een verdiende overwinning voor de moedige mannen en vrouwen die onze gemeenten proper houden, elke dag opnieuw, weer of geen weer”, aldus Alexander Van Ransbeeck van PVDA regio Dendermonde. “Respect voor de werknemers van Ivago en DDS-Verko.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord