Zoek

Lukaspassion op 20 maart

lukas passion

Dendermonde – Het European Inter.voiceS Choir organiseert op 20 maart om 15 uur een opvoering van de ‘Lukaspassion van G.F. Telemann’ in Sint-Pieter- en Paulusbasiliek, Vlasmarkt 23 in Dendermonde.

“De Lukaspassion van G.F. Telemann is een heel aansprekend stuk, met een openingskoraal, een slotkoraal en daar tussenin de evangelist, Christus, prachtige aria’s en korte koren. Telemann schets via deze passiemuziek, volgens het evangelie van Lucas, een beeld van Christus als mens, als genezer, de lijdende en benadrukt minder de goddelijke kant.”

Deze passie wordt uitgevoerd door het European Inter.voiceS Choir, Diane Verdoodt (sopraan), Jana Pieters (sopraan), Leander Van Gijsegem (tenor), Conor Biggs (bas) en het ensemble Paul Klinck. Dit alles onder de artistieke leiding van Ludwig Van Gijsegem.

Meer informatie: 0474 53 53 75 of b.de.wilde@lagioia.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie