Search

DSO-Ensemble pakt uit met nieuwjaarsconcerten

Dendermonde – Het DSO-Ensemble onder leiding van Paul Lauwers brengt op zondag 22 januari om 11 én 16 uur een dubbelconcert met jonge solisten ten voordele van de vzw Ingobyi. De solisten zijn Yves Gilen (viool), Lucie Van Ranst (hobo), Lotte Dierickx (saxofoon), Elise Corthouts (sopraan) en Aude Vandenputte (sopraan). Beide concerten vinden plaats in de kerk van Sint-Gillis-binnen aan het Heldenplein in Dendermonde. Na elk concert is een receptie voorzien. De toegang bedraagt in voorverkoop 12 euro. Aan de kassa betaal je 15 euro. Wie jonger is dan achttien jaar kan het concert voor 5 euro bijwonen. Reserveren kan via info@dso-ensemble.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van