Spellenavond in Appels

Appels – Vrijdagavond 27 januari vanaf 19 uur organiseert Jong kwb Appels een spellencafé. Een gezellige avond waar je gekende en minder gekende spellen kan ontdekken en spelen. Spellenclub De Slimme Zet voorziet een ruim aanbod spellen en geeft uitleg waar nodig. “We kleden de zaal gezellig aan en zetten dit jaar extra in op Trappisten. Alle Belgische, met uitzondering van Westvleteren, en de twee Nederlandse Trappisten zullen geschonken worden”, aldus het bestuur. Je hoeft niet op voorhand in te schrijven. Ga gewoon een kijkje nemen in het Parochiaal Centrum, Vrijstraat in Appels. Leden betalen 1 euro, niet-leden 3 euro.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven