Spellenavond in Appels

Appels – Vrijdagavond 27 januari vanaf 19 uur organiseert Jong kwb Appels een spellencafé. Een gezellige avond waar je gekende en minder gekende spellen kan ontdekken en spelen. Spellenclub De Slimme Zet voorziet een ruim aanbod spellen en geeft uitleg waar nodig. “We kleden de zaal gezellig aan en zetten dit jaar extra in op Trappisten. Alle Belgische, met uitzondering van Westvleteren, en de twee Nederlandse Trappisten zullen geschonken worden”, aldus het bestuur. Je hoeft niet op voorhand in te schrijven. Ga gewoon een kijkje nemen in het Parochiaal Centrum, Vrijstraat in Appels. Leden betalen 1 euro, niet-leden 3 euro.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond