Laurens Hofman trekt de lijst voor Open Vld in 2018

0

Dendermonde – Laurens Hofman werd gisteren door het partijbestuur van Open Vld Dendermonde aangeduid als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen volgend jaar. Laurens Hofman maakt sinds deze legislatuur ook deel uit van de gemeenteraad.

“We zijn ervan overtuigd dat Open Vld met Laurens als lijsttrekker, een sterke lijst, een gedreven campagne en een overtuigend programma erin zal slagen een goed resultaat te boeken in 2018”, meldt voorzitter Dirk De Vries.


Open Vld gaat op de ingeslagen weg verder

“Sinds deze legislatuur is een totaal vernieuwde gemeenteraadsfractie aan de slag. Het gereden parcours wordt door vriend en vijand geapprecieerd. De aanduiding van Laurens als lijsttrekker is een duidelijke bevestiging van ons bestuur om de manier waarop wij aan politiek doen in Dendermonde verder te zetten.”

“Onze campagne zal dan ook een verlengstuk zijn van het tot hiertoe geleverde politieke werk: creatief, kritisch maar steeds constructief.”

“Bijzonder fier”

“Ik ben enorm fier dat het partijbestuur mij het vertrouwen heeft gegeven om de kopman te zijn bij de komende gemeenteraadsverkiezingen”, laat Laurens Hofman weten.

“Ik zie deze aanduiding als een vertrouwen van ons bestuur in de werking van de volledige fractie. Ik zal er alles aan doen om samen met een sterk team in 2018 het best mogelijke resultaat neer te zetten.”

“Vooruitblikkend naar ons programma willen we in de eerste plaats meer aandacht voor middenstand en lokale economie. Voorts geniet ook de lokale fiscaliteit, het reilen en zeilen in de deelgemeenten, het woonbeleid en een rationalisatie van de stadsuitgaven onze verhoogde aandacht. Dendermonde verdient een beleid met meer ambitie, enkel passen op de winkel is onvoldoende.”