Zorg dat ook je fiets klaar is voor de lente!

dewa sport

Jean-Marie De Wannemaeker opent vijf jaar geleden samen met zijn zoon de fietsenzaak DewaSport in Wetteren. Met succes, want in juli vorig jaar wordt samen met Joeri Hofman (foto) en Gert lijneel een tweede zaak geopend in de Zandstraat in Appels. En de kans is groot dat DewaSport nog meer winkels opent. Wat is het geheim achter dit succes?

Passie en gedrevenheid

“We maken het verschil door voor onze klanten altijd op zoek te gaan naar de beste kwaliteit tegen de beste prijs”, vertelt Jean-Marie De Wannemaeker. “Alles wat we aanbieden, wordt eerst door ons getest en goedgekeurd. Dat gaat van sportvoeding tot kledij. We willen alleen het allerbeste. Onze baseline ‘Addicted to bikes’ vat onze aanpak heel goed samen.”

Ook de passie voor fietsen en mechaniek onderscheidt DewaSport.

“Ik ben zelf een zeer fervent fietser en ben ooit op negen dagen alleen met de fiets naar Santiago de Compostella gereden en in september ga ik terug”, vertelt Jean-Marie. Ook Joeri Hofman is een gedreven wielrenner en bereidt zich nu volop voor op zijn deelname aan een Iron Man.

Elektrische fietsen en stadsfietsen

DewaSport bouwde de voorbije jaren een sterke reputatie op bij professionele en semiprofessionele wielrenners, maar daarnaast heeft de zaak ook een ruim aanbod elektrische fietsen en stadsfietsen.

“Het woon-werkverkeer met de fiets wordt door de overheid gestimuleerd. Terecht, want het is goed voor het milieu en de fysieke conditie”, vertelt Joeri Hofman. “We bieden voor deze doelgroep elektrische fietsen die snelheden halen tot 45 kilometer per uur.”

DewaSport heeft in Appels ook een aparte Ladies Corner. “Het wielrennen voor vrouwen zit in de lift. Het is dan ook normaal dat we een uitgebreid aanbod hebben”, aldus Joeri. Ook degelijke stadsfietsen vind je bij DewaSport.

Test je nieuwe fiets

DewaSport organiseert op 22, 23, 24 en 25 maart opendeur- en testdagen in Appels.

“Wie interesse heeft, kan elektrische fietsen komen testen”, zegt Joeri Hofman. “Je koopt niet zo vaak een nieuwe elektrische fiets dus we willen dat het meteen goed zit.” Okra- en KVLV-leden genieten tot eind mei trouwens van een unieke korting van 15% op alle fietsen.

DewaSport vind je aan de Zandstraat 73A in Appels-Dendermonde en Massemsesteenweg 169 Massemen-Wetteren. Tel. 052 55 91 10. E-mail. info@dewasport.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Ros Beiaard souvernierposter via Editie

Het hart van de Dendermondenaren klopt voor ‘ons peirt’. Ook dat van Editie, waarvan de redactieploeg de Ros Beiaardommegang op de voet

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond