Search

Enira geeft huiskamerconcert in Lebbeke

enira

Nele Costers, geboren en getogen in Dendermonde, geeft met haar band Enira op vrijdag 31 maart een huiskamerconcert in Lebbeke.

“In mijn jonge jaren speelde ik bij de poprockbands 8MM en Lomax onder meer op de Dendermondse kroegentochten en in den Bunker. Bij Enira verzorg ik vandaag de tweede stem. Zanger en gitarist Kurt is de motor van de groep. Verder bestaat de bezetting uit piano, akoestische gitaar, cello en viool”, vertelt Nele. “Voor het huiskamerconcert in Lebbeke doen alle muzikanten mee. Het is een unieke kans om ons nakende album live te horen. We hebben voor dit gratis optreden in Lebbeke nog enkele tickets beschikbaar. Daar willen we vooral muziekliefhebbers van het akoestische emo-rockgenre een plezier mee doen.”

Geef via www.enira.be een seintje als je er graag bij bent.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van