Search

Gratis tickets voor Nordmann in Belgica

nordmann

nordmann

Hoewel gitarist Edmund Lauret opgroeide in Newcastle en bassist Dries Geusens in Overpelt werd de groep Nordmann gesmeed in Gent. Het conservatorium en jamsessies in de Gentse jazzcafés waren de voedingsbodem voor een succesvolle samenwerking.

Nordmann brengt in hoofdzaak avant-gardejazz, maar draait daar met enthousiasme rockinvloeden en soundscapes door. Dat zorgt voor een zeer gesmaakt recept. Het bewijs is hun succes op Humo’s Rock Rally van 2014. De band eindigde op de tweede plaats na een spannende finale, maar kaapte wel de publieksprijs weg.

“Denk jazz, maar doe daar een goede scheut rock bij. Denk Morphine, maar dan zonder Mark Sandman. Wat ze deden was een mokerslag uitdelen waar de jury niet naast kon. Virtuoos, dynamisch en wulps!”, schreef Da Music over hun deelname aan Humo’s RockRally.

Nordmann speelt op vrijdag 31 maart om 20 uur in het Belgica Theater, Kerkstraat 24 in Dendermonde.

We schenken vijf keer twee tickets weg. Stuur een e-mail met je adresgegevens en de vermelding ‘Nordmann’ naar info@ccbelgica.be. De winnaars worden via e-mail op de hoogte gebracht. Succes!

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van