Appels maakt zich klaar voor negende kroegentocht

kroegentocht appels

Voor het negende jaar op rij wordt in de kleine gemeente Appels de gezelligste kroegentocht van Vlaanderen georganiseerd. Zaterdag 22 april zullen de vijf kroegen er ingepalmd worden door lokaal en regionaal talent, die samen voor een aanstekelijke mix van rock-, pop- en bluesmuziek zorgen.

Ook al is Appels een kleine gemeente: het sociale leven is er groots. Jaar na jaar worden er verschillende activiteiten georganiseerd waarvan, zoals de traditie het wil, de kroegentocht het startschot geeft van het nieuwe seizoen.

De kroegentocht belooft opnieuw een pareltje voor de muziek- en festivalliefhebber te worden.

De beste en meest sfeervolle groepen werden geselecteerd. Eén onder hen is een oude bekende: Cesar, die weet hoe hij aan de hand van oldies en schlagers sfeer kan brengen in café de Rust.

Alle andere groepen, The Dalls, Icetunes on the Rocks, Stingaree en Holistic, verschijnen voor het eerst in het programma.

“Bij de samenstelling van het programma letten we erop om een verschillend aanbod aan groepen te kunnen garanderen. Ook dit jaar zal dus iedereen zijn gading kunnen vinden, dankzij de grote verscheidenheid aan genres, gaande van oldies en schlagers tot pop en (hard) rock” , aldus organisator Michel Hofman.

“Net als tijdens de vorige edities verwachten we opnieuw talloze muziekliefhebbers. De avond start om 21 uur. Hoewel bijna alle kroegen op wandelafstand van elkaar liggen, leggen we opnieuw een gratis busdienst in om het iedereen wat aangenamer te maken. Deze bus rijdt continu tot 2 uur ’s nachts”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven