Zoek

Dynamic swingt met Günther Neefs

gunther neefs

Zondag 7 mei nodigt Dynamic Symphonic Band de Vlaamse topartiest Günther Neefs uit.

Samen geven zij om 15 uur het beste van zichzelf op het podium van cultuurcentrum Belgica. Op het programma staan klassiekers uit het film- en musicalrepertoire en swingende hits van The Rat Pack.

Movies & Musicals

Het concert zal uit twee delen bestaan.

In het eerste deel brengt Dynamic een eigenzinnige selectie van bekende melodieën uit films en musicals. Dat het orkest hierin beslagen is, bewees het al vaker.

Zo brachten Dynamic eerder al een gelijkaardig programma naar de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen, met grote namen als Jan Schepens en Helen Geets. Deze keer zal Dynamic bekende stukken uit grote musicals als ‘Chess’ en ‘West Side Story’ uitvoeren.

Back To Swing

In het tweede deel vervoegt Günther Neefs het Dendermondse orkest.

Samen brengen ze onder leiding van dirigent Geert Baetens met veel pit Neefs’ nieuwste programma: ‘Back To Swing’. Tussen hits als ‘My Way’ en ‘Bad Leroy Brown’ door wordt het publiek getrakteerd op anekdotes en weetjes van Rat Pack-specialist Guy De Pré, bekend van Radio 2.

Günther Neefs, de warmste stem van Vlaanderen staat 25 jaar op de planken. Het moment om terug te grijpen naar zijn grote liefde: een podium vol muzikanten. Vice-wereldkampioen Dynamic Symphonic Band is dan ook een uitgelezen optie voor een geslaagd huwelijk.

Meer informatie: www.dynamicsymphonicband.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van