Alles wat je moet weten over voet- en gelaatsverzorging

graziella boelaert

Voeten zijn kwetsbaar. De hele dag loop je heen en weer in schoenen die misschien niet echt geschikt zijn. Je voeten krijgen daardoor heel wat te verduren. Graziella Boelaert uit Grembergen specialiseerde zich in medische voetverzorging en -reflexologie. Zij geeft je voeten de verzorging en aandacht die ze verdienen.

“Ik ben van opleiding chemicus, maar ik heb altijd graag met mensen willen omgaan. Mijn passie voor voeten en voetverzorging maakt dat nu mogelijk”, vertelt Graziella. Na haar opleiding industrieel laborant volgde Graziella meerdere opleidingen en cursussen medische voetverzorging en voetreflexologie. Ze specialiseerde zich ook in natuurlijke gelaatsverzorging. Geen haastwerk, maar degelijke verzorging Je voeten zijn bij Graziella in goede handen.

“Ik volg nog altijd heel wat bijscholingen, workshops en cursussen om op de hoogte te blijven van nieuwe technieken en producten”, zegt Graziella. “De mensen vinden hier ook de nodige rust en privacy omdat ik mijn activiteiten bijvoorbeeld niet combineer met een winkel.”

Graziella maakt ook uitgebreid tijd voor haar klanten. “Ik wil absoluut geen haastwerk afleveren, elke cliënt heeft recht op persoonlijke tijd en aandacht”, bevestigt ze.

Ook uitmuntende verzorging aan huis

Graziella ging een jaar geleden op zoek naar iemand met dezelfde passie, ervaring en kennis op het vlak van medische voetverzorging om haar te assisteren. Ze kwam bij Dagmar Goetvinck terecht en sindsdien werken beiden intens samen. “Ik ben vooral veel op de baan om de voeten te verzorgen van mensen die zich moeilijk kunnen verplaatsen”, zegt Dagmar.

Stress en spanningen verminderen

Naast medische voetverzorging is Graziella ook expert in voetreflexologie. “Voetreflexologie is één van de krachtigste natuurlijke therapieën om de stress en de spanningen van het moderne leven te bestrijden”, kan je op haar website lezen. “Dat is absoluut waar”, bevestigt Graziella enthousiast. “Ik heb al mensen geholpen met rugproblemen en migraine via voetreflexologie. Ook bij stress en neerslachtigheid kan reflex ologie verlichting brengen.”

“Voetreflexologie leunt aan bij acupunctuur. Het gaat om drukpunten, de uiteinden van de zenuwbanen die zich in de voeten bevinden”, licht Graziella toe. “Hoe langer hoe meer raakt men overtuigd van het heilzame effect van
voet reflexologie. Partena is bijvoorbeeld één van de eerste ziekenfondsen die deels de behandelingskosten terugbetaalt”

Natuurlijke producten maken het verschil

Nieuwe producten worden altijd eerst door Graziella zelf getest. “Ik merkte op een bepaald moment dat sommige producten niet meer voldeden aan de verwachtingen”, zegt ze. “Ik ben daarna met succes zelf een paar natuurlijke verzorgingsproducten gaan gebruiken en nu kan ik ze alleen maar aanbevelen aan iedereen. Het verschil is enorm groot.”

Grazialle ruilde haar vroegere producten in voor de nieuwe natuurlijke producten van Odylique en C/O Gerd. Deze zijn 100% natuurlijk, bevatten geen kleur- en geurstoffen, parabenen, petrochemicaliënen, agressieve detergenten en de producten worden bovendien niet getest op dieren.

Opendeur én workshops

Zaterdag 29 april houden Graziella en Dagmar opendeur. Je kan er de 100 procent natuurlijke producten van Odylique en C/O Gerd leren kennen. Bij aankoop van deze producten krijg je 10% rechtstreekse korting en een attentie.

Er vinden ook twee workshops plaats tijdens de opendeur. De workshop ‘handverzorging’ start om 10 uur en bestaat onder meer uit het reinigen van de handen, scrub, masker, parafinebad en handmassage. Je krijgt ook een pak handige tips mee om via handreflexologie stress en lichte ongemakken aan te pakken. De workshop duurt ongeveer 2 uur en kost 20 euro.

Om 13.30 uur staat de workshop ‘natuurlijke gelaatsverzorging’ gepland. Je leert je gelaat reinigen en er wordt info gegeven over het leggen en doel van een masker, scrub en dagverzorging. Ook krijg je tips over hoe je natuurlijke make-up kan aanbrengen. De workshop duurt 2.30 uur en kost 25 euro.

Voor iedere deelnemer aan een workshop is er een goed gevulde goodiebag voorzien. Onze leverancier van deze bijzondere producten, Goedele, zal in de namiddag aanwezig zijn om al uw vragen te beantwoorden.

Reserveren voor één of beide workshops is nodig.

Graziella Boelaert, Grootzand 108 in Grembergen.
Meer informatie: 0479 96 73 61 of graziella.boelaert@telenet.be

www.graziellaboelaert.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven