Word jij de nieuwe uitbater van het Theatercafé?

theatercafe dendermonde

Het stadsbestuur zoekt een nieuwe “dynamische uitbater” voor zijn Theatercafé in de Kerkstraat. De overname vindt plaats op 1 februari 2018.

Belangrijk is dat hij of zij “voeling heeft met het sociaal-culturele leven en het café leven weet in te blazen, ook buiten de activiteiten van Cultuurcentrum Belgica.”

“De nieuwe uitbater speelt een belangrijke rol in de verdere uitbouw van het Cultuurcentrum en onthaalt op sympathieke manier bezoekers en anderen. Hij/zij draagt bij tot de beleving van de deelname aan een culturele activiteit en ontwikkelt de cafésfeer in die richting”, aldus de stad. “Ook beoogt hij/zij een sfeer en uitstraling die aansluit bij de sterktes van het Cultuurcentrum.”

“Het café kan uiteraard buiten het activiteitengamma van cultuurcentrum Belgica ook een eigen rol opnemen. Troef is alvast dat ook de uitbating van de horecafaciliteiten in de tuin van cultuurcentrum Belgica – achter Huis Van Winckel – tijdens de zomer en beter bekend als ‘Café Jardin’ ook bij deze concessie hoort.”

Misschien iets voor jou? Je hebt tijd tot vrijdag 16 juni om je aangetekend kandidaat te stellen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven