Search

Concertwerking Geruis sluit seizoen in schoonheid

geruis

Merdan Taplak Orkestar en The Grassroot Movement zijn de twee laatste namen die Geruis dit seizoen programmeert in Belgica Bis in de Kerkstraat. Afspraak op 12 mei.

De Antwerpse Merdan Taplak viert zijn tienjarig bestaan met de comeback van zijn populaire beatbrassband Merdan Taplak Orkestar.

Wat in 2007 begon als een muzikaal experiment – één deejay, drie blazers en een accordeonist – mondde uit in een bruisend feestje op binnen- en buitenlandse podia.

Het Nederlandstalig hiphopcollectief uit Wetteren, The Grassroots Movement, brengt hip-hop met invloeden van funk, soul, rock en pop. Dat is waar de maar liefst 12-koppige band voor staat. Menig publiek sloeg reeds de benen uit op één van hun shows.

Met deze twee optredens sluit Geruis het seizoen af. “Jullie waren talrijk aanwezig tijdens de eerste reeks van onze onverstoorbaar interessante concertavonden in hartje Dendermonde”, aldus de organisatie. “Na optredens van onder andere Woodie Smalls, STUFF, The Next Generation, Baloji, Ertebrekers, Compact Disc Dummies, Coely, Pomrad en Gabriel Rios zijn wij blij dat het concept vollop blijkt te leven.”

De deuren openen we om 20 uur. Het eerste concert start om 20.30 uur.

Meer informatie: www.ccbelgica.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van