Claudia Van Avermaet stelt boek voor in Meirdam

claudia van avermaet

Claudia Van Avermaet, zus van Olympisch kampioen wielrennen Greg Van Avermaet, stelt haar boek ‘Powerbody’ voor op zaterdag 20 mei in Meirdam Fit & Health Club in Dendermonde.

“Maak eindelijk écht werk van die goede voornemens: Claudia Van Avermaet verklapt je haar persoonlijke powerplan om strakker en energieker in je vel te zitten”, meldt de uitnodiging.

In het boek vind je meer dan 80 verschillende sportoefeningen, lekkere recepten met natuurlijke ingrediënten en een gedetailleerd oefenschema voor body en mind. Bovendien ontdek je in het boek ook de gouden tips van Greg Van Avermaet.

De boekvoorstelling start om 14.45 uur en wordt afgesloten met een receptie en signeersessie.

Meirdam Fit & Health Club vind je aan Sint-Onolfsdijk 12a in Dendermonde. Leden kunnen gratis inschrijven. Niet-leden betalen 10 euro. Opgelet: het aantal plaatsen is beperkt. Alle aanwezigen krijgen een drankje aangeboden en een leuke goodie bag! Registreer kan via events@meirdam.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven