KAVD maakt kans op promotie naar 1ste provinciale

kavd dendermonde

KAVD nam vandaag de laatste hindernis in de rechte lijn naar de finale van dit voetbalseizoen. De club won met 0-2 van Jong Zulte. KAVD werkt hard aan zijn toekomst en dat loont op zondag 14 mei misschien in een ticket naar 1ste provinciale afdeling.

“Na drie uitoverwinningen op rij en 13 doelpunten in de eindronde, spelen wij nu zondag, na 15 jaar, voor promotie naar 1e provinciale! We nodigen alle Dendermondenaren uit om er bij te zijn in ons Ros Beiaardstadion voor dit toch wel historisch moment. Er zal een massa volk zijn en de sfeer van in de grote dagen”, laat KAVD op zijn Facebookpagina weten. Surf voor meer informatie naar www.kavd.be (c) Foto KAVD

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven