Zoek

Stamenee Kadee zijn drie dagen ambiance en muziek

stamenee kadee

Chiro Kadee uit Appels organiseert ook dit jaar het minifestival ‘Stamenee Kadee’. “Dit driedaags evenement kadert in de jaarmarktactiviteiten van ons dorp en valt dit jaar op zaterdag 15, zondag 16 en maandag 17 juli”, meldt Tim Van Dorpe.

“Iedere dag staan verschillende activiteiten geprogrammeerd zoals een Viking Kubb toernooi en late Night Quiz. ’s Avonds krijgen telkens een drietal bands uit de wijde regio de kans om te bewijzen wat ze waard zijn op ons hoofdpodium op straat. Stamenee Kadee staat voor 3 dagen vol muziek, ambiance en lekker eten en drinken.”

Zaterdag komen Leen Ceurvelts, Madlee en The Father,The Son & The Holy Simon op het podium. Zondag zijn dat Flinter, Fanfare Sint-Cecilia en Mojo’s Venue. Tot slot treden op maandag The Filthies, Azzaro en Dendermonds Bierkwartet op. Hide ’N Seek sluit de driedaagse af met een dj-set.

Meer informatie www.stameneekadee.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van