Zoek

Sint-Gillis kleurt opnieuw blauw en geel

orde der stalhouders

Orde der Stalhouders lanceert exclusief t-shirt

Sint-Gillis – Net zoals de voorbije jaren roept de Orde der Stalhouders van Sint-Gillis de inwoners van Sint-Gillis op om tijdens het Bloemencorso, ‘de nationale feestdag van Sint-Gillis’, de gemeente zo feestelijk en kleurrijk mogelijk te versieren. In blauw en geel, dus. De kleuren van het wapenschild.

“De Orde deelt ook nu weer fantastische prijzen uit aan diegenen die met de mooist versierde gevels of voortuinen kunnen uitpakken. De voorbije twee jaar ging Brigitte Heuvinck uit de Otterstraat telkens weer met de hoofdprijs aan de haal. De vraag is nu: is er iemand die haar dit jaar kan overtreffen? Ook voor de mooist versierder Horeca- of handelszaak heeft de Orde een prijs in petto. Vorig jaar won barbier Bien Soigné op de Heirbaan deze prijs”, aldus Tony Callaerts van de Orde der Stalhouders.

Orde der Stalhouders verkoopt exclusieve t-shirts

Tony Callaerts: “De Orde wil dit jaar ook nog een stapje verder gaan en roept de Sint-Gillissenaren op om ook zichzelf ook zoveel mogelijk in feestelijk blauw en geel uit te dossen. En uiteraard zijn wij bereid om daarbij een handje te helpen. De Orde verkoopt dit jaar het meest exclusieve t-shirt van Sint-Gillis. Hét shirt waarmee elke Sint-Gillissenaar kan duidelijk maken van waar hij afkomstig is én meteen ook kan meegeven dat hij een ‘proud product of Sint-Gillis’ is.”

De Orde brengt deze reeks t-shirts uit in een beperkte oplage van 100 stuks, eerlijk verdeeld over mannen- en vrouwenmodellen. Snel zijn is dus de boodschap.

Voor de prijs – amper 15 euro – moet je het alvast niet laten. De opbrengst van die verkoop gaat integraal naar de projecten van de Orde der Stalhouders.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van