Zoek

Jong Sint-Gillis lanceert voetbalspeeltuin

jong sint-gillis

Sint-Gillis – ‘Vroeg begonnen, is half gewonnen’, moet men bij Jong Sint-Gillis hebben gedacht. De club lanceerde gisteren een voetbalspeeltuin voor spelertjes geboren in 2013.

“Volgend weekend beginnen we aan het nieuwe voetbalseizoen. Met 11 teams in competitie werden onze stoutste dromen overtroffen”, aldus de oprichters van de club.

“Omdat de club de voorbije weken ook heel wat interesse kende van jongens en meisjes die nog te jong zijn om in competitie te spelen, beginnen we een voetbalspeeltuin voor spelers geboren in 2013.”

“De bedoeling is dat zij op een eerder speelse manier de voetbalbasis krijgen aangeleerd. Er zal vooral aandacht besteed worden aan de coördinatie (oog-hand, oog-voet). De trainingen zijn opgedeeld in 10 trainingen voor de winterstop (september – november) en 10 na de winterstop (januari – april). De trainingen vinden plaats op het kunstgrasterrein aan de sporthal van Sint-Gillis-Dendermonde.”

Meer informatie vind je op de website van Jong Sint-Gillis.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van