Peggy Conickx droomt ervan prinses carnaval te worden

0

peggy conickx

Baasrode – Hoewel het carnaval nog veraf lijkt, stoomt men zich in Baasrode stilaan klaar voor een nieuwe carnavaljaar. Peggy Conickx (38) is één van de twee kandidaten voor de titel van prinses carnaval 2018. Ze neemt het op 13 januari op tegen Joran Quisquater om te weten wie de scepter mag zwaaien tijdens de volgende editie van Baasrode carnaval.

Peggy verwende eerder de Baasrodenaren al tijdens een kaas- en wijnavond en onlangs maakte ze samen met haar campagneteam mosselen met frietjes voor zo’n 450 mensen.

“Een succes”, reageert Peggy Conickx. “Het is fijn om te weten dat er mensen zijn die me steunen. We gaan er de komende maanden nog volop tegenaan. We halen het onderste uit de kan zodat de mensen me kennen en weten dat ik er helemaal voor wil gaan als prinses carnaval 2018.”

“Peggy is één van grootste ambiancemakers”

Peggy koos voor zwarte t-shirts en pulls om campagne te voeren met een geel-blauw logo van Peggy op. Ze is geen onbekende in Baasrode want overal waar de voorbije dertig jaar in de gemeente wat te beleven was, kwam Peggy Conickx mee vieren.

“Peggy is steeds één van de grootste ambiancemakers”, klinkt het bij het campagneteam. “Dat zal komende carnaval niet anders zijn.”

De Baasroodse combineert haar campagne met een job als leerkracht en een gezin met drie kinderen.

De komende maanden staan er nog verschillende activiteiten op het programma. Zo organiseren ze op zaterdag 23 september vanaf 22.11 uur een campagnebal in De Vliet. “Verkleed komen is een must op zo’n feestje’, zegt Peggy. Op 2 en 3 december legt ze Baasrodenaren in de watten tijdens het steakfestijn in zaal De Vliet.