Nieuw gezelschap speelt eerste theaterstuk

plansjee dendermonde

Sint-Gillis – De toneelgroep Plansjee werd pas in december vorig jaar opgericht door “enkele toneelliefhebbers”. Op hun website vind je deze intentieverklaring: “Bewuste keuzes, op zoek naar kwaliteit, afscheuren van de huidige theatertendensen, kleinschalig, degelijke stukken, voorstellingen die het publiek aan het denken zetten of bij de keel grijpen, kamertheater, misschien zelfs locatietheater … We zien wel wat op ons pad komt.”

Op vrijdag 8 en zaterdag 9 september zet Plansjee zijn eerste theaterstuk neer in Belgica Bis in de Kerkstraat. Het gezelschap koos voor ‘De Sprong’ van Paul Coppens. De toegang bedraagt 10 euro en 8 euro (jonger dan 12 jaar). Reserveren kan via info@plansjee.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond