Zoek

Studio Nina nieuw project van creatieveling Nathalie

Nathalie Segers

Nathalie Segers

Grembergen – Nathalie Segers uit Grembergen is een geboren creatieve duizendpoot. Om tijdens haar opleiding tot kleuterjuf een stage in het buitenland te bekostigen, maakte ze unieke kleurrijke pennenzakken. Dat zorgde ervoor dat ze samen met Hilde Van Haute met succes kleuterboekjes ging illustreren.

Op dit moment stampt ze – naast het werk als juf in Dendermonde – haar eigen creatief bureau Studio Nina (NINA) uit de grond.

“Ik startte begin dit jaar en intussen stromen de opdrachten binnen”, vertelt ze. “Ik zoek verschillende manieren om mijn creativiteit te uiten en dat zorgt ervoor dat mensen voor heel wat zaken bij mij terecht kunnen.”

“Het liefst doe ik fotoshoots met kinderen, maar ook huwelijken zijn leuk om te doen. Ik ontwerp ook logo’s en kan voor een complete huisstijl zorgen. Ik geef ook graag knutselworkshops in scholen en bibliotheken of op verjaardagsfeestjes. Zelfs voor kindergrime of bellypaint ben je bij mij aan het juiste adres.”

Naast haar werk voor Studio Nina (NINA) vindt Nathalie Segers ook nog de tijd om een nieuwe reeks kleuterboekjes over het olifantje Lou van Anja Copejans te illustreren.

De volgende in de reeks is ‘Lou gaat op het potje’ en binnenkort komt ook ‘Lou gaat naar bed’ uit.

Meer informatie: info@studionina.be of www.facebook.com/studionina.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van