Search

Extra centen voor mobiel speelplein Vollen Bak

Jeugdopbouwwerk Dendermonde ontvangt van de Koning Boudewijnstichting extra middelen om vrijetijdsactiviteiten te organiseren en het mobiel speelplein Vollen Bak te laten uitrijden.

“Inspraak van kinderen en jongeren in maatschappelijk kwetsbare situaties, deelnemen aan activiteiten, alsook activiteiten zelf mee helpen organiseren staan hierbij centraal”, aldus jeugdschepen Lien Verwaeren.

“Bovendien probeert het jeugdopbouwwerk de jongeren, waaronder vluchtelingen, een werkervaring aan te bieden als animator bij het mobiel speelplein Vollen Bak. De tegemoetkoming van deze middelen komt vanuit de projectoproep ‘Onthaal en integratie van vluchtelingen: burgers in actie’ van de Koning Boudewijnstichting.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van