Extra centen voor mobiel speelplein Vollen Bak

Jeugdopbouwwerk Dendermonde ontvangt van de Koning Boudewijnstichting extra middelen om vrijetijdsactiviteiten te organiseren en het mobiel speelplein Vollen Bak te laten uitrijden.

“Inspraak van kinderen en jongeren in maatschappelijk kwetsbare situaties, deelnemen aan activiteiten, alsook activiteiten zelf mee helpen organiseren staan hierbij centraal”, aldus jeugdschepen Lien Verwaeren.

“Bovendien probeert het jeugdopbouwwerk de jongeren, waaronder vluchtelingen, een werkervaring aan te bieden als animator bij het mobiel speelplein Vollen Bak. De tegemoetkoming van deze middelen komt vanuit de projectoproep ‘Onthaal en integratie van vluchtelingen: burgers in actie’ van de Koning Boudewijnstichting.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond