Toon draagt Dendermonde in zijn hart

Toon Pauwels uit Dendermonde

Toon Pauwels uit Dendermonde

Toon Pauwels is een geboren en getogen Dendermondenaar en fier op zijn stad. Hij startte ongeveer een jaar geleden met creëren van artwork met een vette knipoog naar Dendermonde.

“Ik ben fier op mijn stad, maar ik vond niks om dat ook echt te tonen en dus ben ik zelf aan de slag gegaan”, zegt Toon. Hij bedacht en creëerde onder meer t-shirts, sweaters, canvassen en posters met een directe – vaak humoristische – verwijzing naar Dendermonde. Deze eyecandy, zoals hij het zelf noemt, biedt hij aan
via zijn eigen webshop en sinds kort ook in de trendy lifestylezaak Binnenin in Sint-Gillis.

Aan inspiratie heeft Toon trouwens geen gebrek. “Er zijn zoveel legendes en verhalen die onze stad groot maken, dat ik nog wel even kan doorgaan”, bevestigt hij. “Binnenkort lanceer ik originele Dendermondse koffiemokken en misschien zelfs een eigen Dendermonds kaartspel.”

“De reacties zijn heel positief en de bestellingen lopen vlot binnen”, zegt Toon. “Rijk ga ik er niet van worden, maar belangrijker is dat ik op mijn manier kan bijdragen aan de uitstraling van de stad.”

Met de eindejaarsfeesten in het vooruitzicht vind je op www.goliart.be alvast een pak leuke Dendermondse cadeautips.

Meer informatie: www.goliart.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,