Zoek

Nominaties voor jaarlijkse Persprijzen welkom

Volgend jaar reiken de lokale persmedewerkers opnieuw prijzen uit aan mensen of organisaties die dit jaar op sociaal-cultureel of sportief vlak voor een bijzondere prestatie zorgden. De regiocorrespondenten belonen ook iemand met “een jarenlange verdienste”. Wie verdient het volgens jou om genomineerd te worden? Stuur een gemotiveerde brief naar Marc Goossens, Hagewijkpark 37 in 9200 Dendermode of mail naar marc.goossens.persbureau@skynet.be. De persprijzen worden op 11 maart tijdens een academische zitting uitgereikt. Succes!

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van