Nominaties voor jaarlijkse Persprijzen welkom

Volgend jaar reiken de lokale persmedewerkers opnieuw prijzen uit aan mensen of organisaties die dit jaar op sociaal-cultureel of sportief vlak voor een bijzondere prestatie zorgden. De regiocorrespondenten belonen ook iemand met “een jarenlange verdienste”. Wie verdient het volgens jou om genomineerd te worden? Stuur een gemotiveerde brief naar Marc Goossens, Hagewijkpark 37 in 9200 Dendermode of mail naar marc.goossens.persbureau@skynet.be. De persprijzen worden op 11 maart tijdens een academische zitting uitgereikt. Succes!

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven