Search

Volleybalclub Oudegem plaatst zich voor bekerfinale

Volleybalclub Oudegem

Volleybalclub Oudegem heeft zich voor de tweede keer in zijn clubgeschiedenis kunnen plaatsen voor de bekerfinale volleybal op 18 februari in het Antwerps Sportpaleis. De club versloeg in de terugwedstrijd van de halve finale VDK Gent met 0-3 en had een ‘golden set’ nodig om het ticket voor de finale te kunnen bemachtigen.

De club uit Oudegem neemt het op 18 februari in de finale op tegen Beveren. Als je graag de ‘Euromillions Cup Finale’ – heren- en damesfinale – bijwoont, dan kan je tickets bestellen bij Tele Ticket Service.

Volleybalclub Oudegem viert trouwens nog voor de finale plaatsvindt – op 3 februari – zijn veertigjarig bestaan met een party in Sporthal Oudegem.

(foto: VC Oudegem)

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van