Katrien Sinnaeve is kandidaat Prinses Carnaval Oost-Vlaanderen 2018

0

Katrien Sinnaeve uit Baasrode

Katrien Sinnaeve (52) uit Baasrode neemt op vrijdag 26 januari deel aan de verkiezing Prins en Prinses Carnaval Oost-Vlaanderen 2018. De 45ste editie van deze verkiezing vindt plaats in Zottegem. Karin Rodrigus uit Haasdonk en Michel Van De Vijver uit uit Zomergem zijn de tegenkandidaten

“Katrien is iemand die altijd graag een handje toesteekt. Ze is een echte levensgenieter”, aldus de initiatiefnemers. “Katrien is gelukkig gehuwd met Luc Van Gaever. Ze heeft twee kinderen, een dochter en een zoon, en is de fiere oma van een kleindochter.”


“Katrien is verder vrijwillige medewerker in het rusthuis Avalon voor mensen met een mentale beperking. Ze kan zich ook uren amuseren met poetsen en tuinieren, maar haar grootste hobby is natuurlijk carnaval vieren.”

Leuke show

“Ik ben lid van de Sterreplukkers. Al meer dan 25 jaar draai ik mee in de carnaval” aldus Katrien. “Tevens stond ik altijd klaar om mee te helpen bij de Orde van de Jeinen uit Opstal. Wat mijn show betreft laat ik zeker niet in mijn kaarten kijken. Het belooft een leuke show te worden waar zowel jong als oud de kans krijgen in erin mee te doen.”

“Indien ik de titel kan binnenhalen, ga ik ervoor zorgen dat het superleuk jaar wordt. Moest het anders uitvallen, dan zal ik mijn medekandidaten veel geluk toewensen en kijken we al uit naar een nieuwe titel.”

De verkiezing Prins en Prinses Carnaval Oost-Vlaanderen 2018 vindt plaats op vrijdag 26 januari om 20.11 uur in fuifzaal De Bevegemse Vijvers, Zwembadstraat 7 in Zottegem.