Zoek

Roots speelt op unieke locatie

Roots speelt een concert in cultuurkapel Odulphus.

De Dendermondse folkband Roots geeft op zaterdag 19 mei om 20 uur een concert in cultuurkapel Odulphus, Sint-Onolfsdijk 85 in Dendermonde. Deze energieke bende van 8 muzikanten heeft heel verschillende muzikale achtergronden zoals folk, jazz en klassieke muziek. Het is wellicht die symbiose van invloeden die het geluid van de groep uniek maakt. Met een vrij uitgebreid instrumentarium maakt Roots (folk)muziek toegankelijk voor een breed publiek. Het programma op 19 mei bestaat uit traditionals en eigen nummers, opzwepend instrumentaal of harmonieus vocaal. Stil blijven zitten wordt sowieso moeilijk. De toegang bedraagt aan de kassa 18 euro. Reserveren kan via www.odulphus.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van