Roots speelt op unieke locatie

Roots speelt een concert in cultuurkapel Odulphus.

De Dendermondse folkband Roots geeft op zaterdag 19 mei om 20 uur een concert in cultuurkapel Odulphus, Sint-Onolfsdijk 85 in Dendermonde. Deze energieke bende van 8 muzikanten heeft heel verschillende muzikale achtergronden zoals folk, jazz en klassieke muziek. Het is wellicht die symbiose van invloeden die het geluid van de groep uniek maakt. Met een vrij uitgebreid instrumentarium maakt Roots (folk)muziek toegankelijk voor een breed publiek. Het programma op 19 mei bestaat uit traditionals en eigen nummers, opzwepend instrumentaal of harmonieus vocaal. Stil blijven zitten wordt sowieso moeilijk. De toegang bedraagt aan de kassa 18 euro. Reserveren kan via www.odulphus.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement