Getalenteerd echtpaar zingt in Vlassenbroek

0

De lente laat zich weer voelen en dat betekent dat in de Sint-Gertrudiskerk in Vlassenbroek opnieuw muziek wordt gemaakt. “Voor het lenteconcert op 5 mei stellen we graag het muzikaal echtpaar Iris Hendrickx en Gilles Van der Linden voor”, aldus organisator Marcel Philips. Iris Hendrickx wordt erkend om haar puur acteertalent en is een veelzijdige lyrische sopraan. Haar echtgenoot Gillis Van der Linden is tenor en een van de meest beloftevolle zangers van zijn generatie. Beide artiesten zongen samen of apart in toonaangevende operahuizen en concertzalen over heel de wereld. Op het programma in Vlassenbroek staan liederen van Schubert, Straus en vele anderen. Peter Jeurissen begeleidt het koppel aan de piano. De opbrengst van het concert gaat naar het onderhoud van de plaatselijke kleuterschool. Het aantal plaatsen is beperkt. Reserveren kan via philipsmarcel@pandora.be of michele.westelinck@pandora.be.