Search

Getalenteerd echtpaar zingt in Vlassenbroek

De lente laat zich weer voelen en dat betekent dat in de Sint-Gertrudiskerk in Vlassenbroek opnieuw muziek wordt gemaakt. “Voor het lenteconcert op 5 mei stellen we graag het muzikaal echtpaar Iris Hendrickx en Gilles Van der Linden voor”, aldus organisator Marcel Philips. Iris Hendrickx wordt erkend om haar puur acteertalent en is een veelzijdige lyrische sopraan. Haar echtgenoot Gillis Van der Linden is tenor en een van de meest beloftevolle zangers van zijn generatie. Beide artiesten zongen samen of apart in toonaangevende operahuizen en concertzalen over heel de wereld. Op het programma in Vlassenbroek staan liederen van Schubert, Straus en vele anderen. Peter Jeurissen begeleidt het koppel aan de piano. De opbrengst van het concert gaat naar het onderhoud van de plaatselijke kleuterschool. Het aantal plaatsen is beperkt. Reserveren kan via philipsmarcel@pandora.be of michele.westelinck@pandora.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van