Succesvol mamablogger Gaëlle wordt opnieuw mama

Gaëlle Daelman blogt over wat het betekent om mama te zijn.

Gaëlle Daelman blogt over wat het betekent om mama te zijn.

Gaëlle Boterdael uit Baasrode startte een jaar geleden haar mamablog ‘Best Kid Ever’ en account op Instagram. “Ik ben met deze blog begonnen na de geboorte van mijn zoontje. Ik merkte toen dat alles veel te snel ging en ik een manier zocht om herinneringen bij te houden. Mijn blog is gericht naar alle mama’s en papa’s en mama’s in wording”, vertelt Gaëlle. “Ik deel tips, anekdotes uit mijn prille mama-bestaan en snelle gezonde recepten die vaak opgezocht worden door ouders met weinig tijd.” Gaëlle en haar echtgenoot verwachten intussen hun tweede kindje.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond