Zes nieuwe kandidaten voor Open Vld bij komende verkiezingen

Open Vld Dendermonde maakte eerder al bekend met lijsttrekker Laurens Hofman, Marleen Alens, Gino Van der Vreken en fractieleider Stijn Pluym in oktober naar de kiezer te trekken. De partij stelde gisteren zes nieuwe kandidaten voor.

“Het bestuur wil dat de vernieuwde politieke werking verder wordt gezet: dynamisch, kritisch maar steeds constructief. We stellen ze aan u voor van links naar rechts op de foto”, aldus Laurens Hofman.

Johan Staes

“Johan Staes (37j), adviseur bij minister Maggie De Block waar hij de sociale zekerheid opvolgt. woont in Dendermonde-centrum en is penningmeester van onze afdeling. In zijn vrije tijd is hij loper bij AC Denderland.”

Ria Van Langenhove

“Ten tweede stellen we Ria Van Langenhove (63j) uit Grembergen, na 2012, opnieuw aan u voor. Ria was vroeger lerares Nederlands aan het VHTI, maar staat nu haar echtgenoot bij in diens consultancybedrijf. Ze is haar leven lang als monitrice, jeugdleidster en vrijwilligster steeds begaan geweest met jongeren.”

Illy Tasatan

“Verder hebben we Illy Tasatan (32j) als nieuwkomer in de Dendermondse politiek. Illy is woonachtig in Sint-Gillis, baat een broodjeszaak uit in de Kerkstraat en speelt basketbal bij BBC Grembergen.”

Filip Rombaut

“Daarnaast presenteren we Filip Rombaut (54j) uit Oudegem. Hij is zaakvoerder van restaurant “De Kastelein”, een gewezen motard en gepassioneerd autoliefhebber.”

Kaatje Colman

“Vervolgens hebben we Kaatje Colman (29j) uit Sint-Gillis. Ze is kabinetsmedewerker van gedeputeerde Hilde Bruggeman, waar ze verantwoordelijk is voor de communicatie en het patrimonium. Kaatje is van opleiding onderwijzeres, maar koos een tijd terug voor de politieke weg. Ze was in 2012 de op twee na best scorende vrouw op de Open Vld lijst!”

Iany Tsaoussis

“Iany Tsaoussis (38j) tenslotte woont in centrum Dendermonde, waar hij ook café ’t Peirt uitbaat. Hij is verder bekend als voormalig Prins carnaval.”

“Na zes jaar hard werken en kritisch-constructief oppositie voeren blijkt ons liberaal product zeer goed in de markt te liggen. Ik ben dan ook heel blij dat zo vele, positieve, dynamische krachten zich aansluiten bij Open Vld Dendermonde. Alle personen op onze lijst zullen dezelfde spirit in zich hebben: ambitieus, ondernemingsgezind en no nonsens. Zorgen voor een dynamisch Dendermonde? Gewoon doen!”, aldus Laurens Hofman.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond