Vlaams Belang Dendermonde vult verkiezingslijst verder aan

0

Barbara Pas (lijsttrekker) en Stefaan Van Gucht (lijstduwer) krijgen op de verkiezingslijst van Vlaams Belang Dendermonde de steun van Johan Daman, Ilse Annemans en Daniel Van Breedam.

“Op de tweede plaats staat Johan Daman (59 jaar). Johan is geen onbekende voor wie in het verenigingsleven in Baasrode actief is. Maar ook in de politiek heeft hij zijn strepen reeds verdiend: van 2007 tot 2012 zetelde hij voor het Vlaams Belang in de Dendermondse gemeenteraad”, aldus Barbara pas.


“Het beste recept in de gemeentepolitiek is een mix van ervaring en nieuwe, gedreven en enthousiaste mensen. De plaatsen drie en vier zijn dan ook bewust voorbehouden voor twee nieuwkomers in de politiek: Ilse Annemans (45 jaar) is kersvers voorzitter van Vlaams Belang afdeling Dendermonde. Ze groeide op in Baasrode, maar woont sinds jaar en dag in Grembergen. Ilse sloot zich aan om mee met ons te kunnen strijden tegen de armoede bij het eigen volk en tegen de steeds verder oprukkende islamisering. Haar vrije tijd gaat naar lezen, koken, tuinieren en reizen.”

“Daniël Van Breedam (53 jaar), ambtenaar bij de Vlaamse overheid en als wegeninspecteur verantwoordelijk voor het zuiden van de provincie Antwerpen, wil zich in de gemeenteraad logischerwijze toespitsen op zijn specialiteit, het onderwerp mobiliteit. Hij is een man met brede interesses. Zo is hij fervent reiziger en voorzitter van een oldtimervereniging.”

Barbara Pas: “Vlaams Belang is de enige politieke partij in Dendermonde die naar de gemeenteraadsverkiezingen trekt met een vrouwelijke lijsttrekker. Met de verkiezing van Ilse Annemans als nieuwe voorzitter van onze afdeling levert Vlaams Belang ook nog eens de enige vrouwelijke afdelingsvoorzitter in onze stad. Vrouwvriendelijker kan niet.”