Wijk De Molen viert halfoogst

0

Wijk De Molen in Grembergen viert op 14, 15 en 16 augustus halfoogst met een pak activiteiten.

Dinsdag 14 augustus vindt om 20 uur de achtste ‘Foute Muziek Quiz’ met liefst 70 ploegen plaats. Woensdag 15 augustus start om half tien met een plechtige eucharistieviering aan ’t kappeleken van Onze-Lieve-Vrouw-ter-Nood. Vanaf 13 uur kan je terecht op de 29ste Proche Rommelmarkt in de Oude Molenstraat. In de voortweg vindt de 38ste Grote Viswedstrijd van de Boelekensvrienden plaats. In café ’t Zonneken treedt charmezanger Danny Brendo op. ’s Avonds geeft de Koninklijke Fanfare De Moedige Vlamingen uit Lokeren een groot folkloristisch wandelconcert door de wijk.


Donderdag 16 augustus vindt de 72ste Halfoogstprijs voor Elite Zonder Contract en Beloften (U23) W.B.V. plaats. De afstand bedraagt 10 ronden van elk 10,570 meter. Vrijdagavond 17 augustus wordt de derde ‘Sponsornight’ georganiseerd met om 22 uur het optreden van Diaz. Om 18 uur vertrekt de Grote Kapellekensjogging. De start en aankomst bevinden zich in de Bankveldstraat.

Zaterdag 18 augustus trekt de 21ste Grote Reuzenstoet met de Grembergse reuzen en talrijke gastreuzen uit Vlaanderen door de straten. Na afloop vindt de 17de Gouden Oogstworp plaats.

Meer info.