Het Kruispunt organiseert laagdrempelige barbecue

Inloopcentrum Het Kruispunt organiseert op dinsdag 21 augustus een gezellige, laagdrempelige barbecue in Sint-Gillis. De stad steunt het initiatief met 200 euro.

“We kregen net zoals bij verschillende andere activiteiten opnieuw heel veel aanvragen binnen, maar kan slechts een beperkt aantal mensen laten deelnemen wegens een beperkte pool van vrijwilligers”, aldus Marianne Merckx van CAW Oost-Vlaanderen.

Het Kruispunt is een deelproject van CAW Oost-Vlaanderen in Sint-Gillis. Het is een laagdrempelig inloopcentrum waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Mensen die nood hebben aan ondersteuning kunnen hier op een ongedwongen manier terecht met al hun hulpvragen.

Maandelijks organiseert het Kruispunt een bezoekersvergadering, waarbij bezoekers kunnen aangeven waarover ze graag meer informatie willen krijgen. Dit jaar staat ‘gezondheid’ centraal als thema. Het Kruispunt zoekt momenteel vrijwilligers om mee enkele concrete activiteiten te organiseren

Meer info: mariannemerckx@cawoostvlaanderen.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond