Het Kruispunt organiseert laagdrempelige barbecue

Inloopcentrum Het Kruispunt organiseert op dinsdag 21 augustus een gezellige, laagdrempelige barbecue in Sint-Gillis. De stad steunt het initiatief met 200 euro.

“We kregen net zoals bij verschillende andere activiteiten opnieuw heel veel aanvragen binnen, maar kan slechts een beperkt aantal mensen laten deelnemen wegens een beperkte pool van vrijwilligers”, aldus Marianne Merckx van CAW Oost-Vlaanderen.

Het Kruispunt is een deelproject van CAW Oost-Vlaanderen in Sint-Gillis. Het is een laagdrempelig inloopcentrum waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Mensen die nood hebben aan ondersteuning kunnen hier op een ongedwongen manier terecht met al hun hulpvragen.

Maandelijks organiseert het Kruispunt een bezoekersvergadering, waarbij bezoekers kunnen aangeven waarover ze graag meer informatie willen krijgen. Dit jaar staat ‘gezondheid’ centraal als thema. Het Kruispunt zoekt momenteel vrijwilligers om mee enkele concrete activiteiten te organiseren

Meer info: mariannemerckx@cawoostvlaanderen.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven