Search

Open Vld Dendermonde presenteert zes nieuwe kandidaten

Open Vld Dendermonde voegt zes nieuwe kandidaten toe aan zijn verkiezingslijst.

“Het partijbestuur zet hiermee de ingeslagen weg verder om te kiezen voor een dynamische mix van jong en minder jong, maar steeds ondernemingsgezind en dynamisch. We stellen ze aan u voor van links naar rechts op de foto”, aldus lijsttrekker Laurens Hofman.

“Ten eerste stellen we Maarten De Boeck (19) uit Grembergen aan u voor. Maarten is voorzitter van Jong Vld Dendermonde en de benjamin van onze lijst. Hij studeert rechten aan de Universiteit Gent. Zijn focus zal logischerwijs op het jeugdgebeuren liggen.”

“Vervolgens stellen we U Sonia Van Keer (60) uit Baasrode voor. Beroepshalve heeft Sonia een leidinggevende functie in een medisch-technologisch bedrijf. Ze is gehuwd met Fons Daelemans, de vroegere veerman van Baasrode, wie enkele keren met succes op onze lijst kandideerde. Sonia wil de mensen in Baasrode meer met elkaar verbinden en Baasrode nog meer “laten bruisen”.”

“Verder hebben we Tina De Keyser (36). Tina is afkomstig uit Baasrode maar woont sinds enkele jaren in Sint-Gillis. Deze ex-kampioene waterskiracen coördineert tegenwoordig internationale evenementen op de protocoldienst van de FOD Buitenlandse Zaken. Ze kandideert voor de 2e keer op onze lijst, na een mooie score in 2012.”

“Daarnaast presenteren we Mariëtte Verhofstadt (78) uit Dendermonde-centrum. Mariëtte is de nestor van onze lijst, maar haar energie kent geen grenzen. Ze is bij het grote publiek vooral bekend als voormalig zaakvoerster van restaurant Mont Blanc en juwelenzaak Twice as Nice. Rusten is echter niet aan haar besteed: ze start in september opnieuw met een handelszaak!”

“Vervolgens maakt Sandy De Wannemacker (35), gehuwd en moeder van 2, uit Appels haar debuut in de Dendermondse politiek. Ze is zelfstandig thuisverpleegster, diabeteseducator en specialiste wondzorg. Zo is ze onder meer werkzaam in de gevangenis. Sandy is zaakvoerster van SDW thuisverpleging én kledingwinkel Ju-Ly Fashion.”

“Luc Van Nuffel (64j) tenslotte woont in Sint-Gillis. Hij is licentiaat in de lichamelijke opvoeding en was bij Bloso verantwoordelijk voor o.a. de organisatie en coördinatie van sportkampen en sporttechnische programma’s. Hij is bovendien medeauteur van het Dendermondse sportbeleidsplan. Zijn focus zal in de campagne dan ook voornamelijk op sport en jeugd liggen.”

“Het is zeer bemoedigend vast te stellen dat vele, positieve en dynamische krachten zich achter het project van Open Vld Dendermonde scharen. Opnieuw voldoen alle kandidaten aan het DNA van onze lijst: ambitieus, ondernemingsgezind en no nonsens”, aldus Laurens Hofman en voorzitter Dirk De Vries.

Download het verkiezingsprogramma van Open Vld Dendermonde.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van