Rijschool Traffix nu ook op de Mechelsesteenweg

Rijschool Traffix aan de Mechelsesteenweg

Meer en meer kandidaatchauffeurs kiezen voor een professionele opleiding voor het behalen van hun rijbewijs.

Hierdoor kent Rijschool Traffix een aanzienlijke groei in haar activiteiten. Dit jaar alleen al werden 9 nieuwe rijlesgevers aangeworven voor de 7 vestigingen van Traffix.

Traffix biedt opleidingen in alle categorieën

Bovendien geeft Rijschool Traffix opleidingen voor alle categorieën van rijbewijzen: van tweewielers tot zware voertuigen. Door de verdere uitbreiding werd recent een tweede opleidingslocatie in gebruik genomen op de Mechelsesteenweg 167 in Dendermonde. Op het oefenterrein kunnen de kandidaten in alle veiligheid de manoeuvres inoefenen.

Nieuwe Traffix-vestiging in Mechelen

De hoofdzetel op de Heirbaan 129 in Sint-Gillis blijft de uitvalsbasis voor de vomingsmomenten voor begeleiders. Ook voor de theoriecursussen en de praktijkopleidingen voor de auto, trekker-oplegger en bus. Naast de twee sites in Dendermonde is Rijschool Traffix ook actief in Asse, Meise, Merchtem en Puurs.

Vanaf 3 september opent ook een bijkomende vestiging in Mechelen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven