Rijschool Traffix nu ook op de Mechelsesteenweg

Rijschool Traffix aan de Mechelsesteenweg

Meer en meer kandidaatchauffeurs kiezen voor een professionele opleiding voor het behalen van hun rijbewijs.

Hierdoor kent Rijschool Traffix een aanzienlijke groei in haar activiteiten. Dit jaar alleen al werden 9 nieuwe rijlesgevers aangeworven voor de 7 vestigingen van Traffix.

Traffix biedt opleidingen in alle categorieën

Bovendien geeft Rijschool Traffix opleidingen voor alle categorieën van rijbewijzen: van tweewielers tot zware voertuigen. Door de verdere uitbreiding werd recent een tweede opleidingslocatie in gebruik genomen op de Mechelsesteenweg 167 in Dendermonde. Op het oefenterrein kunnen de kandidaten in alle veiligheid de manoeuvres inoefenen.

Nieuwe Traffix-vestiging in Mechelen

De hoofdzetel op de Heirbaan 129 in Sint-Gillis blijft de uitvalsbasis voor de vomingsmomenten voor begeleiders. Ook voor de theoriecursussen en de praktijkopleidingen voor de auto, trekker-oplegger en bus. Naast de twee sites in Dendermonde is Rijschool Traffix ook actief in Asse, Meise, Merchtem en Puurs.

Vanaf 3 september opent ook een bijkomende vestiging in Mechelen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Ros Beiaard souvernierposter via Editie

Het hart van de Dendermondenaren klopt voor ‘ons peirt’. Ook dat van Editie, waarvan de redactieploeg de Ros Beiaardommegang op de voet

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond