Zoeken

CD&V Dendermonde presenteert programmapunten

Vorige vrijdag verzamelden de 35 verkiezingskandidaten van CD&V Dendermonde aan de Mechelse Poort. Ze gaven er hun startsein van hun verkiezingscampagne. Dit gebeurde in aanwezigheid van justitieminister Koen Geens.

“In zijn typische flegmatieke stijl wist minister Koen Geens te benadrukken dat Dendermonde goed bestuurd wordt. Hij wenste CD&V-lijsttrekker Piet Buyse en zijn team een goede campagne. En een vooral een goede verkiezingsuitslag toe”, klinkt het bij CD&V Dendermonde. “Deze bijeenkomst gold als campagnestart voor CD&V Dendermonde. Vanaf dit weekend zal Dendermonde oranje kleuren.”

Verkiezingspogramma rond negen thema’s

CD&V heeft zijn verkiezingsprogramma opgebouwd rond negen thema’s. Het programma behandelt inspraak, communicatie en digitalisering; platteland en dorpskernen; veiligheid en mobiliteit; sociaal, armoedebestrijding en gezondheid. Maar ook sport en cultuur; ondernemen en middenstand; duurzaamheid en milieu; wonen en openbare ruimte en jeugd en onderwijs.

Download het verkiezingsprogramma van CD&V Dendermonde.

(Foto: CD&V Dendermonde)

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van