Search

Gouden Stuur met een platina randje voor Reizen De Vriendt


Reizen De Vriendt wordt nationaal en internationaal gelauwerd voor zijn kwaliteit en service.

Dat kwaliteit en service hoog in het vaandel staat van Reizen De Vriendt is algemeen gekend. Met hun 15 autocars doorkruisen zij sinds 1929 heel Europa. Dat de firma niet blijft stilstaan, bewijst de behaalde ‘Busfan prijs 2018’ van de Vlaamse Autocarfederatie.

“De sterkhouders van het wagenpark zijn de 10 laatst aangekochte Lion’s Coach bussen van MAN. Maar even belangrijk zijn onze chauffeurs die onze klanten plichtbewust en veilig op hun bestemming brengen. Onze chauffeurs worden regelmatig bijgeschoold om constant te verbeteren”, klinkt het bij Reizen De Vriendt. “En met resultaat! Bij Reizen De Vriendt beschikt men nu al over 5 chauffeurs met een ‘Gouden Stuur’. Dit is een ere-diploma voor chauffeurs die minstens 10 jaar voltijds beroepschauffeur zijn en minstens 500.000 kilometer gereden hebben, zonder ongeval door eigen schuld. Recent werden met Geert Van De Meerssche en Jempi Roosens nog twee chauffeurs gelauwerd die voldeden aan alle voorwaarden. Onze uitstekende mechanieker Thomas Strafella ontving tevens de onderscheiding ‘Gouden Sleutel’.”

Zaakvoerder Wilfried De Vriendt heeft niet alleen het ‘Gouden Stuur’, maar ook het IRU-diploma als beste chauffeur in het nationaal en internationaal personenvervoer langs de weg toegekend door de voorzitter uit IRU-Genève. Wilfried ontving daarom ook het ‘Platina Stuur’. De voorwaarden hiervoor zijn 40 jaar voltijds actief, minstens 2 miljoen kilometers gereden (in zijn geval zelfs 3,5 miljoen) en de laatste 30 jaar ongevalvrij. Een positief voorbeeld dat het imago van het autocartoerisme alleen maar ten goede komt.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van