‘Menskes’ voor kleuters vanaf 5 jaar

De voorstelling ‘Menskes’ op 17 oktober in de theaterzaal van cultuurcentrum Belgica is een tragikomische voorstelling over liefde, verlangen, gemis en alleen zijn. Op een speelse manier wordt zowel groot als klein meegesleurd in dit ontroerend verhaal.

Het theatergezelschap 4Hoog maakte het stuk ‘Menskes’ voor kinderen van 5 jaar en ouder. Jan Sobrie en Tom Dupont legden apart en samen al een heel parcours af in het kindertheater. Nu pakken ze – samen met Tom De Bleye – voor de eerste keer uit met een kleutervoorstelling.

“Menskes is ontwapenend toegenegen toneel. Met zijn expressieve lijf en snoet bespeelt De Bleye eerder de melancholie van Chaplin en Tati: eenzame naïviteit geeft vitaliteit. Dat is wat kleutertheater doet glanzen en waarin 4Hoog nog steeds een etage hoger speelt dan andere groepen voor drie plus”, schrijft Wouter Hillaert in De Standaard. Je kan het zelf ontdekken op 17 oktober in cultuurcentrum Belgica.

Meer informatie: www.ccbelgica.be/menskes

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven