Internationaal geroemde sopraan in Vlassenbroek

De Belgische sopraan Charlotte Wajnberg concerteert in de Sint-Gertrudiskerk. (Foto Guy Kleinblatt)

Charlotte Wajnberg, finaliste en laureate van de Canvas-Klara publieksprijs van de Koningin Elisabethwedstrijd 2018, komt op zaterdag 17 november voor een concert naar de Sint-Gertrudiskerk in Vlassenbroek. Haar echtgenoot Aaron Wajnberg begeleidt haar aan de piano.

Charlotte Wajnberg maakte haar debuut in de Koninklijke Muntschouwburg in 2011. Ze vertolkte de rol van Esprit in de opera ‘Cendrillon’ van Jules Massenet. Ze was tevens al te gast in meerdere grote concertzalen in binnen- en buitenland waaronder de Weill Recital Hall in Carnegie Hall in New York en de Accademia Belgica in Rome. De toegang bedraagt 18 euro. De opbrengst van het concert gaat naar het onderhoud van de plaatselijke kleuterschool.

Meer info: 052 22 31 13 of philipsmarcel@pandora.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven