Internationaal geroemde sopraan in Vlassenbroek

De Belgische sopraan Charlotte Wajnberg concerteert in de Sint-Gertrudiskerk. (Foto Guy Kleinblatt)

Charlotte Wajnberg, finaliste en laureate van de Canvas-Klara publieksprijs van de Koningin Elisabethwedstrijd 2018, komt op zaterdag 17 november voor een concert naar de Sint-Gertrudiskerk in Vlassenbroek. Haar echtgenoot Aaron Wajnberg begeleidt haar aan de piano.

Charlotte Wajnberg maakte haar debuut in de Koninklijke Muntschouwburg in 2011. Ze vertolkte de rol van Esprit in de opera ‘Cendrillon’ van Jules Massenet. Ze was tevens al te gast in meerdere grote concertzalen in binnen- en buitenland waaronder de Weill Recital Hall in Carnegie Hall in New York en de Accademia Belgica in Rome. De toegang bedraagt 18 euro. De opbrengst van het concert gaat naar het onderhoud van de plaatselijke kleuterschool.

Meer info: 052 22 31 13 of philipsmarcel@pandora.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Ros Beiaard souvernierposter via Editie

Het hart van de Dendermondenaren klopt voor ‘ons peirt’. Ook dat van Editie, waarvan de redactieploeg de Ros Beiaardommegang op de voet

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond