Zoeken

“We laten zien hoe NIET bang we wel zijn!”

Hetpaleis en Abattoir Fermé presenteert – in het kader van Supervlieg – het stuk ‘Bangerik’ voor kinderen van 6 jaar op 3 november in cultuurcentrum Belgica. ‘Bangerik’ is trouwens de eerste samenwerking tussen Hetpaleis en Abattoir Fermé. Met griezelige rasacteurs, live muziek van de bijzondere Jan De Smet en bangelijk veel schmink.

“Bangerik is een jongen die niet bang is. Niet van alleen wonen, want dat doet hij. Niet van spinnenwebben. Niet van het gekraak op de keldertrap. En zeker niet van de spoken in de kamer. Niet van de deurbel die plots gaat. En niet van het meisje dat dan binnen staat en met hem naar buiten wil. Wacht … naar BUITEN? Aaaaaaarrggghhh!!”

Na de voorstelling gaat iedereen naar het Stadhuis op de Grote Markt om daar eens te laten zien hoe NIET bang we wel zijn! Wie durft mee? Je krijgt er te eng eten, te enge workshops en ontdekt alle verschillende kamers van het huis van Bangerik! Je overwint er je angsten met een zelfgemaakte talisman. Een talisman of amulet geeft je bescherming tegen gevaar, ziekte of ongeluk.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van