Aangrijpend theaterstuk over armoede in Belgica

Het kinderfonds De Tondeldoos organiseert de theatervoorstelling ‘Ik ben niemand/Ik ben iemand’ op 13 november in cultuurcentrum Belgica. Het gaat om het unieke verhaal van Emilie en haar gezin. Emilie heeft het over haar turbulente schoolcarrière, haar wilde uitgaansperiode en over haar liefdes. Maar vooral over haar leven in armoede in onze welvaartsmaatschappij.

Het stuk is gebaseerd op het boek ‘Ik ben iemand/niemand’ van Guy Didelez, een aangrijpend, romantisch, soms humoristisch en waargebeurd verhaal dat je niet snel zal vergeten. Het is vooral een verhaal dat respect afdwingt voor de kracht en de overlevingsvaardigheden die bij gezinnen in armoede dagelijks aan de orde zijn.

De opbrengst van deze theatervoorstelling gaat naar het kinderfonds De Tondeldoos.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement