Zoek

Gustaaf brengt de ultieme feelgoodvoorstelling

Het toneelgezelschap Gustaaf pakt eind dit jaar uit met een nieuwe feelgoodvoorstelling. “En deze keer draait die rond een wel heel actueel thema. Iedereen is op zoek naar een handleiding bij het leven”, zegt Yves Heymans, die de tekst schreef. “We hebben het nog nooit zo goed gehad, en toch voelen veel mensen zich slecht in hun vel. Gezichten tot op de grond, depressies, burn-outs, zelfhulpgroepen, … Het geluk ligt voor het oprapen, en toch lijkt niemand het te vinden. Wij hebben de perfecte remedie gevonden: Denk aan iets leuks, en alles komt goed.” De leden van Gustaaf haalden de inspiratie opnieuw uit hun eigen ervaringen. “Het resultaat zal ons publiek hopelijk alweer verrassen. We denken dat ze met een brede glimlach de kerk zullen uitgaan”, aldus Heymans. “Want ook de locatie past weer perfect bij het thema. God lijkt voor al die problemen geen oplossingen meer te brengen in de 21e eeuw. Of toch? We gaan het uitzoeken in de kerk van Sint-Jozef op het Keur in Dendermonde. Zo brengen we ons publiek direct in de juiste sfeer.”

“Denk aan iets leuks, en alles komt goed” op donderdag 29 november, vrijdag 30 november en zaterdag 1 december om 20 uur in de Sint-Jozefkerk, Ommegancklaan 77 in Dendermonde.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van